Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Αποχαιρετάει τη Μίλαν στο τέλος της σεζόν ο Ζλάταν – Συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα-έκπληξη»

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη κερδισμένη στη «μάχη» της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον περασμένο Ιανουάριο, με τους «ροσονέρι» να αποσπούν την υπογραφή του παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό που συνάντησαν από τις Νάπολι και Μπολόνια.

Ωστόσο, δεν θα χαρούν για πολύ καιρό ακόμα τον Σουηδό επιθετικό, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», «οι σχέσεις του 38χρονου με τη Μίλαν δεν είναι οι ίδιες με αυτές που υπήρχαν τον Ιανουάριο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα είναι πολύ λίγες πλέον οι πιθανότητες να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο και για τη νέα σεζόν».

Επιπλέον, η εφημερίδα του Μιλάνου αναφέρει πως ο επικρατέστερος νέος σταθμός στην καριέρα του Ιμπραΐμοβιτς είναι η Χάμαρμπι, με δεδομένο πως έχει μερίδιο μετοχών εκεί, ενώ είναι και η ομάδα με την οποία έκανε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας που βρισκόταν στην πατρίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ