Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Καθάρισε” με Όλμο η Λειψία

Στην επιστροφή του στο σπίτι της ομάδας που τον ανέδειξε, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είδε την Λειψία να μένει για 12ο σερί ματς αήττητη, επικρατώντας με 2-0 της Χόφενχαϊμ και να αγγίζει την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Φιλάθλους δεν είχε το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν, όμως ακόμα και τα… καρεκλάκια παραδέχονται την δουλειά που έκανε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην Χόφενχαϊμ. Ο νεαρός Γερμανός τεχνικός δεν λυπήθηκε την παλιά του ομάδα και με την Λειψία να χτυπάει νωρίς ήρθε το 0-2 που της δίνει… αέρα έξι βαθμών στην μάχη του Champions League.

Ο Ντάνι Όλμο έδειξε για ποιο λόγο όλη η Ευρώπη έπεφτε στα πόδια του τον Ιανουάριο. Ο Ισπανός εξτρέμ έκανε το πρώτο του ηχηρό ματς στην Γερμανία και με δύο πανομοιότυπα γκολ σε ένα δίλεπτο (10’, 12’) καθάρισε από νωρίς την δουλειά.

Η Λειψία δεν είχε την ίδια φρεσκάδα των τελευταίων ματς, έμεινε πίσω από την μπάλα σε μεγάλα διαστήματα του ματς, όμως παρότι δέχτηκε αρκετές τελικές κράτησε το 0-2 μέχρι τέλους, απέναντι στην Χόφενχαϊμ που δεν παρουσιάστηκε καλύτερη μετά από την αιφνίδια αλλαγή προπονητή μέσα στην εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ