Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο του Βόλου

Την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League έχει ήδη ξεκινήσει, υπάρχουν ομάδες που βλέπουν πιο μακριά κι ασχολούνται συγχρόνως και με θέματα που έχουν σχέση με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Στον νεοφώτιστο Βόλο διαθέτοντας μια καλή…καβάντζα βαθμών από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και διαφορά από την προτελευταία (επικίνδυνη) θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο μπαράζ της παραμονής, έχουν βάλει γερή υποθήκη για την παραμονή στην Super League.

Αυτή ακριβώς η υποθήκη είναι που επιτρέπει στους Θεσσαλούς να ασχολούνται όχι μόνο με το κομμάτι της αγωνιστικής προετοιμασίας ενόψει της επερχόμενης έναρξης των πλέι άουτ, αλλά και με υποθέσεις που αφορούν τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Στον Βόλο πορεύονται με τα υπάρχοντα δεδομένα και μία από τις προτεραιότητες ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς αποτελεί το θέμα του νέου προπονητή.

Ο Χουάν Φεράντο λόγω του προβλήματος υγείας αποχώρησε άδοξα από τον Βόλο, ενώ ο διάδοχός του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δεν αποδείχτηκε της μοίρας γραφτό να μακροημερεύσει στον πάγκο των Θεσσαλών που θα πάνε στα πλέι άουτ με υπηρεσιακό τεχνικό τον Στέφανο Ξηροφώτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προπονητική λίστα των ανθρώπων του Βόλου κυκλοφορούν δύο προπονητές.

Ένας από αυτούς, είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Παρεμπιπτόντως, ο 48χρονος προπονητής έπαιξε για τον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας τις τελευταίες ημέρες ωστόσο η κυπριακή ομάδα έδωσε τελικά το χρίσμα στον Πάμπο Χριστοδούλου.

Να σημειώσουμε πως για τον «Νικ Παπ» είχε προκύψει έντονο ενδιαφέρον τον περασμένο Ιανουάριο και λίγο πριν το «διαζύγιο» του Έλληνα τεχνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 Όσον αφορά τη δεύτερη υποψηφιότητα για τον πάγκο του Βόλου και κατά για κάποιους (ψαγμένους) μεγάλο φαβορί, είναι αυτό που λέμε έκπληξη! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ