Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έτσι θα καλύψει ο Ολυμπιακός την αποχώρηση Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα είναι από σήμερα και τυπικά παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.  Ο Δημήτρης Ιτούδης ήθελε πολύ τον Σέρβο σέντερ, που σίγουρα θα προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Κώστα Κουφό.

Ο Μιλουτίνοφ θα ήθελε να μείνει για μία ζωή στον Ολυμπιακό, αφού αγαπάει την ομάδα και κυρίως του αρέσει τρομερά η ζωή στην Αθήνα. Επαγγελματικά, όμως, ο Oλυμπιακός δεν τον καλύπτει, γι’ αυτό άλλωστε και πήρε τον δρόμο για την Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Οι Πειραιώτες δεν θα καταστραφούν με την αποχώρηση του Σέρβου σέντερ. Ενας κούκος άλλωστε ποτέ δεν φέρνει την άνοιξη. Αλλά δεν θα καλύψουν και το κενό του. Για τον απλούστατο λόγο ότι το έχουν ήδη καλύψει με την απόκτηση του Χασάν Μάρτιν και την παραμονή του Οκτάβιους Έλις. Απλά θα προστεθεί και ένας ακόμη παίκτης, πιο λαμπερός από τους Έλις και Μάρτιν, που, όμως, θα παίζει και στη θέση “4”.

Θα λέγαμε ότι θα παίζει περισσότερο στη θέση “4”. Λογικά αυτός θα είναι ένας από τους Γκιλ, Πόιθρες. Όποιον και να πάρει ο Ολυμπιακός, θα πρόκειται για μεγάλη κίνηση, αφού πρόκειται για σπουδαίους παίκτες. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ