Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν έχει “σπάσει” όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης! (ΦΩΤΟ)

Όσοι δεν έχετε δει ακόμα το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τον Μάικλ Τζόρνταν  – κατά την ταπεινή μας γνώμη – χάνετε κάτι πραγματικά σπουδαίο, καθώς είναι καλογυρισμένο, σου δείχνει πως ήταν ο κόσμος του NBA την εποχή που έπαιζε ο Τζόρνταν και φυσικά καταλαβαίνεις γιατί αυτός ο τύπος είναι ο καλύτερος παίκτης του μπάσκετ όλων των εποχών.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το “The Last Dance” αποτελείται από 10 επεισόδια (τα 4 πρώτα είναι ήδη διαθέσιμα στο Netflix) και γυρίζει τον χρόνο πίσω, στην τελευταία χρονιά που ο Μάικλ Τζόρνταν κατέκτησε το 6ο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, τους Chicago Bulls.

 

Το “The Last Dance” έκανε “τρελά” νούμερα όταν έκανε πρεμιέρα το Απρίλιο και αυτή την στιγμή είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα στον κόσμο. Το Bloomberg μάλιστα αναφέρει, ότι είναι το πιο δημοφιλές ντοκιμαντέρ στον κόσμο αυτή την στιγμή, χωρίς καν να μεταδίδεται μέσω του Netflix της Αμερικής.

Σύμφωνα με την Parrot Analytics, μια εταιρεία, η οποία χρησιμοποιεί συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρακολουθεί την επιθυμία και την αφοσίωση του κοινού στη παρακολούθηση ενός προγράμματος, το “The Last Dance” έχει ξεπεράσει το “Tiger King” ως ένα από τα 20 προγράμματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στον κόσμο αυτή την στιγμή. Το “Tiger King” παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς κυκλοφορίες του Netflix για το 2020, ωστόσο “The Last Dance” φαίνεται πως θα το ξεπεράσει κατά πολύ.

 

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν δύο νέα επεισόδια του “The Last Dance”, με τα τελευταία να είναι διαθέσιμα στις 18 Μαΐου, ενώ στο Netflix των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένεται να είναι διαθέσιμα το καλοκαίρι του 2020.

Το ντοκιμαντέρ αυτή την στιγμή κάνει “πάταγο” και στα social media, καθώς έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις στις τρεις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Facebook, Instagram).

Αξίζει να πούμε ότι στα επόμενα δύο επεισόδια που θα είναι διάθέσιμα σε λίγες ημέρες, αναμένεται να πάρουμε μια γεύση από τον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς ένας Ισπανός φωτογράφος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το 5ο επεισόδιο πριν από τον περισσότερο κόσμο και αποφάσισε να φωτογραφίσει τον υπολογιστή του και να φτιάξει ένα μικρό κολάζ με τέσσερις φωτογραφίες του Κόμπι από την στιγμή που εμφανίζεται στο “The Last Dance” και να τις μοιραστεί με το κοινό.

Emilio Cobos@EmilioCobosc

Episodio 5 de #TheLastDance

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

187

10:04 PM – Apr 29, 2020 · Santa Cruz de Tenerife, Spain

Twitter Ads info and privacy

33 people are talking about this

 

Όσοι έχετε την δυνατότητα, σίγουρα αξίζει να δείτε το ντοκιμαντέρ και θα καταλάβετε γιατί ακριβώς μιλάμε…

Πηγή: perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ