Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρινάκης: «Ο Βόλος ο επόμενος που θα απασχολήσει την ΕΕΑ» – Γκαγκάτσης: «Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Τζήλου και τα στημένα»

Μετά την πρώτη αντιπαράθεση μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην εν εξελίξει τηλεδιάσκεψη της Super League 1, ήρθε και η δεύτερη.

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης κι αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ, ενώ αρνητικός δεν ήταν ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Όμως, δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που τον έχουν κάνει έκτρωμα και θα είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε αμέσως, λέγοντας ότι: «Ναι, να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε το 2015, επειδή αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κύριος Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε δεύτερο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ