Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αλήθεια για Τσίμιροτ και ΠΑΟΚ

Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Γκόικο Τσίμιροτ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (ανέβασε μια φωτογραφία του να πανηγυρίζει γκολ με τα ασπρόμαυρα), αναπτύχθηκε μια φημολογία που στην παρούσα φάση κρίνεται αβάσιμη για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Τσίμιροτ είναι σαφώς ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και η ΠΑΕ εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό όταν τον παραχώρησε στη Σταντάρ Λιέγης.

Μπορεί η βελγική ομάδα να μην έχει εξασφαλίσει ακόμη την αδειοδότηση και να κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά η περίπτωσή της δεν έχει κριθεί τελεσιδίκως και επομένως ο παίκτης δεν έχει μείνει ελεύθερος.

Ακόμη, όμως, και στην περίπτωση που τελικά αυτό συμβεί, είναι ξεκάθαρο πως για τον Βόσνιο χαφ οι επιλογές θα είναι πολλές και από κορυφαίες ομάδες.

Η παρουσία του στη Σταντάρ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και αυτό είναι ξεκάθαρο πως θα του φέρει δελεαστικές προτάσεις από κάθε άποψη (και οικονομική, αλλά και επιλογή πρωταθλήματος ανώτερου και πιο ανταγωνιστικού από το ελληνικό).

Γι’ αυτό και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον 27χρονο άσο και είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ακόμη κι αν υποβιβαστεί η ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ