Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βουίζει» η Ισπανία για Σα και Ατλέτικο Μαδρίτης

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ζοσέ Σα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τα ρεπορτάζ να επισημαίνουν ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι ένας από τους δύο επικρατέστερους για να αντικαταστήσουν τον Αντόνιο Αντάν, που θα αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα.

«Το συμβόλαιό του Αντάν λήγει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ο 32χρονος πορτιέρο τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε κυρίως στο Κόπα Ντελ Ρέι και δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. Η Ατλέτικο θα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Γι’ αυτό το λόγο η ισπανική ομάδα έχει ήδη κοιτάξει διάφορες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, με τους Μάρκο Ντμίτροβιτς της Εϊμπάρ και τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού να είναι οι επικρατέστερες επιλογές».

Να τονιστεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται στο εξωτερικό το όνομα του Ζοσέ Σα για την Ατλέτικο. Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα είχε δηλώσει ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο και αναγνώριση για το έργο του να εμπλέκεται το όνομά του σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ