Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κασάμι: «Οπαδοί της ΑΕΚ με κυνηγούσαν τρεις μέρες μετά από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε στο ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων «Keystone-SDA», όπου ρωτήθηκε για τα περίεργα που του έχουν συμβεί στο ποδόσφαιρο.

Ο πρώην μέσος των ερυθρόλευκων τόνισε πως τα έχει δει… όλα και επικεντρώθηκε σε ένα περιστατικό μετά από ένα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όταν είχε βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας της περιβόητης χειρονομίας του μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα.

«Έχω δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Όπως τους οπαδούς της ΑΕΚ που με κυνηγούσαν και έστηναν ενέδρες επί τρεις μέρες μετά από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική Ελβετίας, ο ποδοσφαιριστής της Σιόν ήταν επιφυλακτικός, λέγοντας: «Είμαι μόλις 27 ετών. Όλα θα ήταν πιο εύκολα αν η Σιόν ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να λάμψω με τη Σιόν ή με άλλη ομάδα για να κληθώ ξανά στην Εθνική. Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή. Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό. Είμαι στη Σιόν τρία χρόνια. Δεν θα με πείραζε να συνεχίσω κι άλλο, αλλά η ομάδα έχει το πάνω χέρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ