Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτό ζήτησε η Άρσεναλ από τους παίκτες της για να γλιτώσουν τις περικοπές

Το θέμα των περικοπών στην Premier League απασχολεί τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές και η καθεμιά προσπαθεί να κάνει την δική της συμφωνία. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση της Άρσεναλ, η οποία δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», η διοίκηση της Άρσεναλ είπε στους ποδοσφαιριστές, ότι δεν θα γίνουν περικοπές στα συμβόλαια τους, αν καταφέρουν να εξασφαλίσουν μία θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην 9η θέση με 40 βαθμούς, είναι πίσω πέντε βαθμούς από την 5η στην βαθμολογία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και λόγω του αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι και η πέμπτη θέση ουσιαστικά οδηγεί στο Champions League της επόμενης χρονιάς. 

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα 230 εκ. λίρες που είναι το μπάτζετ της όσον αφορά τα συμβόλαια και τους μισθούς, έχοντας τον Φεβρουάριο απώλειες 27,5 εκ. λιρών. Οπότε η έξοδος στο Champions League θα ήταν μία τεράστια οικονομική ανάσα. Ουσιαστικά ρίχνει το… μπαλάκι στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παίζουν για να κρατήσουν τους μισθούς τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ