Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Άγριες Μέλισσες»: Το νέο πρόσωπο και το προξενιό στη Δρόσω

Μπορεί τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες» εδώ και τρεις εβδομάδες να έχουν σταματήσει εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού όμως η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Σαμπάνη και η συγγραφική ομάδα έχουν προχωρήσει αρκετά το σενάριο με νέα επεισόδια και πολλές σκηνές που στόχο έχουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ελένη Καρακάση που υποδύεται την κυρά Ρίζω σε συνέντευξή της μίλησε για το μέλλον της σειράς, για το τι θα γίνει με εκείνη και τον ενωμοτάρχη αλλά και για το νέο πρόσωπο που θα έρθει για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Δρόσως.

– Πότε σταματήσατε τα γυρίσματα για τις «Άγριες Μέλισσες»;

Κλείσαμε ήδη τρεις εβδομάδες εκτός γυρισμάτων. Ενώ είχε βγει το πρόγραμμα των σκηνών, με ένα mail ενημερωθήκαμε από την παραγωγή πως λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα αναβάλλονται για την προστασία όλων μας. Η αρχική ανακοίνωση ανέφερε πως η διακοπή ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 21 Απριλίου και στη συνέχεια θα δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πρόθεση όλων θεωρώ πως είναι κάποια στιγμή να γυρίσουμε στη δουλειά μας, αλλά με απόλυτη ασφάλεια για όλους μας.

Eleni_Karakasi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ