Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτά είπε ο Τάσος Δώνης για την αυτοκτονία του γιατρού της Ρεμς

Ο επιθετικός της Ρεμς, Τάσος Δώνης  μίλησε για την αυτοκτονία του γιατρού, Μπερνάρντ Γκονζάλες, τονίζοντας ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες έβαλαν τα κλάματα και ότι όλοι περιμένουν τι έγραψε στο σημείωμα.

Ο Έλληνας διεθνής άσος, αγωνίζεται φέτος στην Ligue 1 με τη φανέλα της Ρεμς και μίλησε για το γεγονός που σκόρπισε βαθιά θλίψη σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο,  καθώς ο 60χρονος γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ ήταν θετικός στον κορωνοϊό και βρισκόταν σε καραντίνα.

«Μόλις μάθαμε τα νέα για την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι ο γιατρός αυτοκτόνησε, οι περισσότεροι έβαλαν τα κλάματα, ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανένας. 

Ο γιατρός ήταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και ένας από τους καλύτερους γιατρούς της Γαλλίας» δήλωσε ο Τάσος Δώνης που ανήκει στην Στουτγάρδη και παίζει ως δανεικός στην Ρεμς.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ρεπορτάζ ο Γκονζάλες πριν αυτοκτονήσει άφησε πίσω ένα σημείωμα με το οποίο εξηγούσε την πράξη του. «Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, το έβγαζε αυτό όταν σου μιλούσε. Ολοι τον σέβονταν. 

Όταν αυτοκτονεί ένας γιατρός που έχει αυτό τον ιό, είναι κάτι πολύ άσχημο, περιμένουμε να μάθουμε τι συνέβη και τι έγραψε στο σημείωμα που άφησε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ