Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απέρριψε πρόταση 8 εκατ. ευρώ για Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός – Ψάχνει νέο Βαλμπουενά

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί εδώ και δύο χρόνια έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο να είναι αναντικατάστατος στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι… μετοχές του έχουν ανέβει, ενώ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει 100% ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γκιγιέρμε έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2021, αλλά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια στο λιμάνι.

Οι δυο πλευρές αναμένεται να έχουν και επαφές μετά το πέρας της πανδημίας του κορονοϊού που έχει πάει τις εξελίξεις, όπως είναι λογικό, πιο πίσω.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Βραζιλιάνου μέσου, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι προ καιρού οι Πειραιώτες είπαν «όχι» σε πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον Γκιγιέρμε από ομάδα της Κίνας, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως οι Κινέζοι προσέφεραν στον 28χρονο άσο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατομμυρίων.

Κατά τα λοιπά, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αναζητούν στην ξένη αγορά έναν παίκτη, ο οποίος θα αποτελέσει τον νέο Ματιέ Βαλμπουενά των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες αναζητούν έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει κίνητρο ενόψει της νέας σεζόν και παράλληλα θα μπορεί να αποκτηθεί σε σχετικά καλή τιμή.

Ήδη το τμήμα σκάουτινγκ μελετάει ορισμένες περιπτώσεις παικτών, για τις οποίες έχει ενημερωθεί ο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ