Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πάει για Κριστιάνο η Παρί αν πουλήσει τον Νεϊμάρ»!

Μπορείτε να φανταστείτε ένα δίδυμο Κριστιάνο Ρονάλντο-Κιλιάν Εμπαπέ;

Στην Παρί Σεν Ζερμέν το ονειρεύονται ήδη και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος θα ανέβει στην κορυφή της λίστας των Παριζιάνων αν ο Νεϊμάρ τελικά αποχωρήσει και επιστρέψει στην αγαπημένη του Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «diariogol.com», η οικονομική ζημιά της Γιουβέντους φέτος ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ και οι Ιταλοί σκέφτονται τρόπους για να το… μαζέψουν.

Κάπως έτσι προκύπτει το πρώτο σοβαρό στοιχείο πως είναι πιθανό να βγάλουν στη… βιτρίνα τον Ρονάλντο.

Το δεύτερο έχει να κάνει φυσικά με την πανίσχυρη οικονομικά Παρί που αν πουλήσει τον Νεϊμάρ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό, το οποίο θα μπορέσει στη συνέχεια να προσφέρει για μια ακόμα μεταγραφή που θα κάνει τεράστιο «κρότο».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως, γράφεται κατά κόρον πως θα ακολουθήσει πορεία… Μπέκαμ και μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρέαλ Μαδρίτες, στις οποίες έχουν αγωνιστεί και οι δύο, θα πάρει τον δρόμο για την Αμερική και το MLS.

Όλα αυτά, όμως, παραμένουν ακόμα σε επίπεδο φημών και δημοσιευμάτων. Τίποτα το επίσημο έως τώρα.

Για τον Κριστιάνο, πάντως, θα πρέπει να κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και την περίπτωση της Γιουνάιτεντ που είναι ικανή να τα δώσει όλα για να τον φέρει πίσω, γνωρίζοντας πως και ο ίδιος θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο αγαπημένο του «Όλντ Τράφορντ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ