Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κατά 90% δεν θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το διάστημα 24 Ιουλίου-9 Αυγούστου, βρίσκονται στον… αέρα, λόγω του κορονοϊού.

Τα σενάρια που «παίζουν» για τη διεξαγωγή ή μη διεξαγωγή τους είναι πάρα πολλά και αυξάνονται καθημερινά.

Οι «Times», επικαλούμενοι Βρετανούς αξιωματούχους και προπονητές των εθνικών Ολυμπιακών ομάδων της Αγγλίας, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους πως κατά 90% δεν θα διεξαχθούν οι Αγώνες.

Ως ενίσχυση αυτών των πληροφοριών, τονίζεται πως οι χρόνοι πιέζουν ασφυκτικά πλέον, καθώς ο κορονοϊός έχει φέρει πολύ πίσω τα προκριματικά πολλών αθλημάτων και την προετοιμασία των αθλητών για αυτό το σπουδαίο τουρνουά.

Επιπλέον, ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι μόλις το 57% των Ολυμπιακών προκρίσεων έχει κριθεί μέχρι στιγμής και το υπόλοιπο 43% βρίσκεται στον… αέρα.

Τα Ποολυμπιακά τουρνουά αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο και πλέον υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.

Αφήστε που οι περισσότεροι αθλητές παγκοσμίως, όπως και η Κατερίνα Στεφανίδη, είναι κατά της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων υπό τις παρούσες συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως η καταλυτική ημερομηνία για τη λήψη των τελικών αποφάσεων είναι η 26η Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ