Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τη 2η καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη ο Τεντόγλου

Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για φέτος πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ.

Ο πρωταθλητής του άλματος εις μήκος προσγειώθηκε στα 8.26μ. και έχει μπροστά του μόνο τον Ετσεβαρία που έχει την κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοση με 8.41μ. Από το τρίτο άλμα και μετά ο Τεντόγλου άρχισε να ανεβάζει στροφές και ανέβηκε σταδιακά από το τέταρτο άλμα σε 8.11μ, 8.16μ και 8.26μ.

Δεύτερος με 7,44 μ. ήταν ο Νίκος Καψής (ΟΣΦΠ) και τρίτος ο Θανάσης Παπαδόπουλος (ΓΣ Ηλιούπολης) με 7,29 μέτρα.

Μεγάλη κούρσα έγινε στα 200μ. γυναικών. Η Κορίνα Πολίτη πήρε την πρώτη θέση με 24.13, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Μαρία Γάτου με 24.42. Η Γάτου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, όμως η Πολίτη πάτησε γκάζι στα τελευταία μέτρα και πήρε άνετα τη νίκη. Τρίτη τερμάτισε η Κολομεΐτεβα με 24.55.

Πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου αναδείχτηκε στους άνδρες ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωσαν 64 βαθμούς και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο πανηγύρισαν την κατάκτηση του δέκατου τίτλου τα τελευταία έντεκα χρόνια. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Κηφισιά με 32 βαθμούς και στην τρίτη ο Πανιώνιος με 22.

Στις κατηγορίες των γυναικών πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Κηφισιά με 67.5 βαθμούς, μετρώντας τον τέταρτο και μάλιστα διαδοχικό τίτλο της. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Γλυφάδα με 46 βαθμούς και στην τρίτη ο Αλέξανδρος Μακεδονίας με 27.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ