Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι λόγοι της αναβολής την υπόθεση Γιαννακόπουλου-Σπανούλη και το κατηγορητήριο

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα υπήρξε νέα αναβολή στην υπόθεση με το περιβόητο επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Βασίλη Σπανούλη από το 2015.

Παρά το γεγονός ότι άπαντες περίμεναν τον αρχηγό του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών», ο ίδιος δεν το έκανε σε αντίθεση με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον Σκινδήλια και τον Λεπενιώτη.

Βέβαια, πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι μόνο ο Σπανούλης μπορεί να παρασταθεί πολιτική αγωγή και όχι οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ που δεν είναι καν μάρτυρες.

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι ότι το κατηγορητήριο δεν αφορά κατάρες και ύβρεις. Το κατηγορητήριο ποινικά είναι για απειλή από πλευράς Γιαννακόπουλου στον Σπανούλη και ατάκα «θα σε σκοτώσω». Αυτό είχε ισχυριστεί ο Σκινδήλιας και γι’ αυτό κατηγορείται ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στη σημερινή δίκη, ο δικηγόρος Γιαννακόπουλου δεν μπορούσε να δώσει το «παρών», διότι δίκαζε κακούργημα.

Η σημερινή αναβολή της δίκης για αποδόθηκε από κάποιους στην μη προσέλευση του νέου δικηγόρου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αλλαγή δικηγόρου του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ στην υπόθεση για το επεισόδιο με τον Σπανούλη, με τις 6 εκ των 8 αναβολών μάλιστα να αφορούν εξωγενείς παράγοντες, κάτι που σημαίνει ότι μόνο οι 2 εξ αυτών αφορούν την πλευρά του Γιαννακόπουλου, καθώς οι 6 έξι είναι για παρέλευση ωραρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ