Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμφωνία της ΑΕΚ με Μεμίσεβιτς, αλλά…

Η ΑΕΚ πέραν της χθεσινής ήττας με διαιτητική «σφαγή», όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της, έχει και μεταγραφικές ανάγκες. Κι αυτό δεν σταματά και αποτελεί μια ξεχωριστή κουβέντα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης Ίλια Ίβιτς, που βρέθηκε κοντά στην αποστολή στη Θεσσαλονίκη, «τρέχει» τα μεταγραφικά θέματα και το όνομα του Σαμίρ Μεμίσεβιτς βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στην ΑΕΚ. Προσπαθεί να «ψήσει» την ομάδα του, αλλά η Γκρόνινγκεν μέχρι στιγμής πατάει… φρένο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και στον παίκτη για διετές συμβόλαιο.

Τέλος, σημερινά δημοσιεύματα από την Ολλανδία αναφέρουν πως «η Γκρόνινγκεν αρνήθηκε την πρώτη πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και συζητούν μόνο την πώληση του παίκτη», κάτι που έγινε γνωστό νωρίτερα.

Ο Ίβιτς, από την πλευρά του, παρακολουθεί τον Μεμίσεβιτς το τελευταίο δίμηνο και φαίνεται διατεθειμένος να πιέσει μέχρι τέλους για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τους κιτρινόμαυρους.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την ιστοσελίδα «boerenmacht.nl», η οποία τονίζει πως «η ΑΕΚ θα επανέλθει σήμερα ή αύριο με νέα πρόταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ