Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Οταν δεν πάει κάτι καλά σε μια ομάδα δεν φταίει μόνος ένας ή δύο”

Σύμφωνα με τον Έργκους Κάτσε, ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να μείνει σε όσα έγιναν, αλλά σε εκείνα που θα πρέπει να γίνουν από δω και πέρα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλβανού μέσου στη NOVA:

Για το πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα: «Δεν είμαστε και στην καλύτερη κατάσταση, ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια. Τώρα έχουμε τα επόμενα ματς κι έμεινε ένας στόχος. Να παίξουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο και να κάνουμε κάτι καλό στη συνέχεια».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να σώσει τη χρονιά: «Κοιτάμε μόνο τα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικά για μας και πρέπει να τα πάρουμε όλα. Ο στόχος που μας έμεινε είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».

Για το τι μπορεί να αλλάξει: «Στο χέρι μας είναι. Όλοι μας, παίκτες, προπονητές, πρέπει να αλλάξουμε και να πάμε προς το καλύτερο».

Για τις αλλαγές και τις ευθύνες των παίκτων: «Σίγουρα όταν δεν πάει κάτι καλά σε μια ομάδα δεν φταίει μόνος ένας ή δύο. Όλοι φταίμε. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να κάνουμε μία νεά αρχή και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Είναι στο χέρι μας,να αλλάξουμε τα πράγματα. Δεν είμαστε στην καλύτερη φάση, αλλά θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο που μας έχει απομείνει».

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα. Εμείς όμως είμαστε ΠΑΟΚ και θα πρέπει να παίξουμε καλά. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ