Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Εχουμε ποιότητα και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι”

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ της ομάδας.

Αρχικά είπε: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και έχω αυτή τη θέση. Ξέρω την ομάδα. Είμαι εδώ τρία χρόνια και παρακολουθώ από κοντά την αντρική ομάδα. Ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είμαι θετικός άνθρωπος και αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στην ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά και εύχομαι όσα δουλεύουμε να βγούνε και στο γήπεδο. Πιστεύω στους ίδιους, τους γνωρίζω καλά και όλοι τους είναι καλοί παίκτες. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ότι αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Είπα ξανά είμαι εδώ πολλά χρόνια. Τέσσερα ως παίκτες, τρία ως προπονητής στην Β’ ομάδα. Ξέρω τις δυνατότητες όλων των παιδιών και θα συνεχίσω τη δουλειά που έκαναν με τους προηγούμενους προπονητές».

Για την κατάσταση στην ομάδα και την έλλειψη χρόνου: «Δεν έχουμε πολύ. Είναι αλήθεια αυτό. Αλλά δεν δίνω σημασία. Προσπαθώ να βρίσκω πάντα θετικά στοιχεία στους παίκτες. Σίγουρα είναι πεσμένοι ψυχολογικά, όμως έχουμε ποιότητα και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι τυχαία στον ΠΑΟΚ οι παίκτες που έχει το ρόστερ. Εχουν αποδείξει πως μπορούν να παίξουν καλά, να έχουν πειθαρχία και να παίρνουν αποτελέσματα. Θα περάσω δικά μου στοιχεία στην ομάδα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μόνο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Θα δώσουμε το 100% και θα βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν το βλέπει σαν πρόκληση: «Σίγουρα. Εγώ είχα πει πως αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά ως προπονητής υποδομών. Σκέφτομαι το μέλλον, κοιτάω το παραπάνω βήμα και αυτό ήρθε τώρα με το κάλεσμα της μεγάλης ομάδας. Θα προσπαθήσω να δείξω με τη δουλειά που πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Έχω εικόνα, έχω δει αγώνες του αντιπάλου μας. Είναι δύσκολη έδρα. Η πρώτη εικόνα που έχω και το είπα και στα παιδιά είναι πως αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι το πως θα είμαστε εμείς. Να έχουμε πειθαρχία, να «ζωντανέψουμε» και να βγάλουμε ένα καλό 95λεπτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ