Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δοκιμάζονται δύο νεαροί ομογενείς στον Ολυμπιακό – Αποφασίζει ο Νικοπολίδης

Τις περιπτώσεις δύο νεαρών παικτών, προκειμένου αυτοί να ενταχθούν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού εξετάζει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Πρόκειται για τους Γιάννη Δόδα και Στέλιο Οργιανό Μπαρουονουόβο.

Αμφότεροι είναι 18χρονοι Έλληνες ομογενείς και αγωνίζονται ο πρώτος στη θέση του σέντερ φορ και ο δεύτερος σε αυτήν του δεξιού μπακ και του στόπερ.

Ο Δόδας, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μόναχο 1860 τον Ιούλιο, μετρά 6 συμμετοχές με τη φανέλα αυτής ως αλλαγή.

Πριν ενταχθεί στην έτερη ομάδα του Μονάχου, αγωνιζόταν στην Άουγκσμπουργκ, όπου και είχε απολογισμό 19 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ παράλληλα είχε κληθεί και στις μικρές Εθνικές της χώρα μας.

Όσον αφορά τον Οργιανό που έχει ρίζες από Ελλάδα, Ελβετία και Ισπανία, προέρχεται από τη Μάλαγα, ενώ προηγούμενος σταθμός του ήταν η Λοζάνη. Στο ενεργητικό του έχει να επιδείξει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελβετίας.

Αμφότεροι δοκιμάζονται στο Ρέντη και δείχνουν καλά στοιχεία στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι η εισήγηση του Νικοπολίδη για την απόκτησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ