Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόκριση στην παράταση για τον Αστέρα Τρίπολης

Σ΄ ένα ματς – θρίλερ με τέσσερα γκολ στην παράταση, ο Αστέρας Τρίπολης με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ιγκλέσιας (δύο γκολ) πήρε τη νίκη και την πρόκριση με 3-2  απέναντι στον μαχητικό Πλατανιά. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 11ο λεπτό  ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι, ο Λουκίνας δεν αστόχησε και έβαλε… φωτιά στην πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα και έδειχναν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την πρόκριση στα… ίσα. Στο 18ο λεπτό του αγώνα ο Πλατανιάς έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον Μιχαήλ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 26΄ ο Αστέρας Τρίπολης έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1. Συγκεκριμένα, ο Μπελόκ βγήκε τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να “νικήσει” τον Μάντζαρη. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρεβιθόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Η “απάντηση” των γηπεδούχων ήρθε στο 58΄, με την κεφαλιά του Ινγκλέσιας να περνάει άουτ. Στο 72΄ ο Αστέρας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Ορτέγκα να κάνει την προβολή ολομόναχος, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ο Φερνάντεθ με καρφωτή κεφαλιά τράνταξε το δοκάρι του Μάντζαρη και ο Αστέρας Τρίπολης έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Στο 91΄ οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μια ευκαιρία, με τον Φερνάντεθ να κάνει το γύρισμα, αλλά τον Χαουρέγκι να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Αστέρας Τρίπολης λυτρώθηκε με γκολ του Ιγκλέσιας, μετά από τραγικό λάθος του Μάντζαρη, ο οποίος έχασε μέσα από τα χέρια του την μπάλα. Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αστέρας Τρίπολης είχε “κλειδώσει” την πρόκριση, στο 102΄ ο Πλατανιάς με κεφαλιά του Μπιανκόνι έκανε το 1-2 και πήρε ξανά προβάδισμα πρόκρισης. 

Στο 23 ο λεπτό της παράτασης ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε πέναλτι και ο Ιγκλέσιας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Φερνάντεθ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση με 3-2

Άστέρας Τρίπολης: Μιχαήλ, Παναγιώτου(46΄ Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο(103΄Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς(46΄ Καπίγια), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46΄Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (61΄Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄Μπιανκόνι), Ντος Σάντος, Λουκίνας, Αμπντούλ Ραχμάν, Σμυρλάκης (81΄Ταρίκ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ