Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δεν έχω κάτι σοβαρό, μπορώ να παίξω με Παναιτωλικό!”

Φωτιές ανάβει στον ΠΑΟΚ ο Γκόικο Τσίμιροτ, με τον Βόσνιο μέσο να τονίζει σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και πως είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αδειάζοντας έτσι το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου!

Η χθεσινή ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε λόγο πως ο Γκόικο Τσίμιροτ, έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στο δεξί γαστροκνήμιο και ως εκ τούτου θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα. 

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο παίκτης διαψεύδει ουσιαστικά το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου, αφού με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στον τύπο της Βοσνίας αναφέρει πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και πως είναι έτοιμος ακόμα και να αγωνιστεί στο Σαββατιάκο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

“Δεν είναι αλήθεια το γεγονός πως έχω έναν τραυματισμό που θα με κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχα ένα χτύπημα που δημιούργησε ένα αιμάτωμα. Δεν είναι κάτι σοβαρό όμως, πιστεύω ως την Πέμπτη θα μπορέσω να προπονηθώ και θα καταφέρω να είμαι διαθέσιμος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό”, είπε και πρόσθεσε: “Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ορισμένα μίντια, αναφέρουν πως έχω κάτι σοβαρό”.

Επίσης στη συνέχεια, ο Βόσνιος άσος, τοποθετείται αναφορικά με την Εθνική ομάδα λέγοντας: “Η δική μου δουλειά είναι να παίζω συνεχώς καλύτερα και ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα με καλέσει στην Εθνική”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ