Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση Ομάρ η Σέλτικ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει κερδίσει αρκετούς… πόντους στα μάτια των Ευρωπαίων σκάουτερ μέσα από τα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό στο Champions League, αλλά και με τη συμμετοχή του ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας στα προκριματικά του Euro 2020.

Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του 27χρονου δεξιού μπακ λήγει το προσεχές καλοκαίρι, η περίπτωση του γίνεται αρκετά ελκυστική για αρκετές ομάδες.

Μία από αυτές είναι δεδομένα η Σέλτικ του Νιλ Λένον. Ο 48χρονος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον Ελαμπντελαουί, ενώ ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον επίσης Νορβηγό Κρίστοφερ Άγιερ.

Πάντως, ο Ελαμπντελαουί, σύμφωνα με ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, βρίσκεται στο «στόχαστρο» και συλλόγων της Premier League, όπως οι Λέστερ, Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ και Μπέρνλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ