Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αισιοδοξία για Ουζουνίδη

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει τονίσει σε δηλώσεις του πως θέλει πρώτα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι αισιόδοξοι για την κατάληξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Live Sport» το συμβόλαιο που έχει προτείνει στον Έλληνα τεχνικό ο Πανιώνιος είναι για 1+1 χρόνο, ενώ παράλληλα υπάρχει ειδική ρήτρα, που προβλέπει την αποδέσμευση του Έλληνα τεχνικού, σε περίπτωση που έχει πρόταση από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας ή ομάδα του εξωτερικού.

Πάντως να τονιστεί πως η συγκεκριμένη ρήτρα θα ισχύει ως και 1,5 μήνα πριν την έναρξη της νέας περιόδου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει τον αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ