Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γι’ αυτόν πήγε στο Μόναχο ο Ίβιτς!

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ίλια Ιβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έφτασε εκεί, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ορέστη Κιομουρτζόγλου, ο οποίος αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος!

Ειδικότερα, είχε ραντεβού με τον πατέρα του ομογενούς ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει την Ένωση.

Ο Κιομουρτζόγλου είναι 21χρονος αμυντικός χαφ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη Χέρακλες.

Η βάση του είναι γερμανική, καθώς γεννήθηκε στο Μόναχο από Έλληνες γονείς και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου, κάτι που πιστοποιεί και η πρόσφατη κλήση του στην Κ21 των «πάντσερ».

Πριν από μερικές ημέρες, συγκεκριμένα στις 10 του Οκτώβρη, αγωνίστηκε με το αντίστοιχο συγκρότημα της Γερμανίας κόντρα στην Ισπανία για 45 λεπτά ως κεντρικός μέσος. Η φυσική του θέση, ωστόσο, είναι αμυντικό χαφ.

Για τον Κιομουρτζόγλου, που θεωρείται ένα πολύ μοντέρνο χαφ με μπόι 1,88μ., πρόθεση των αρμοδίων της Εθνικής είναι να ενταχθεί αρχικά στην Κ21 και στη συνέχεια να πάρει προαγωγή για την Ανδρών αν ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ