Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βόλεϊ: «Κλείδωσαν» τις δύο πρώτες θέσεις Ολυμπιακός και Κηφισιά

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την όγδοη συνεχή νίκη του στην Α1 Ανδρών και συνολικά 17η σε σύνολο 19 αγώνων, επικρατώντας εύκολα του Άρη με 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στους 51 βαθμούς, είναι πρώτοι και όπως φαίνεται εκεί θα παραμείνουν ως τη λήξη της κανονικής περιόδου, ενώ πέτυχαν τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη για φέτος, καθώς ο Άρης πήρε μόλις 45 πόντους.

Η Κηφισιά, με αποτελεσματικό σερβίς, άριστη υποδοχή και πρωταγωνιστές τους Παπαγγελόπουλο, Ρουμελιωτάκη νίκησε με 3-1 τον Φοίνικα στη Σύρο και απόκτησε μεγάλο πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη ξέφυγε με τρεις βαθμούς του Φοίνικα και έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, τρεις στροφές πριν από το τέλος, έχοντας νικήσει φέτος δύο φορές τους Κυκλαδίτες.

Στο ντέρμπι των ανατροπών στο Βραχάτι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε τον Παμβοχαϊκό με 3-2 και μετά από τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα επέτρεψε πάλι στις επιτυχίες.

Ο Εθνικός προηγήθηκε 1-0 , βρέθηκε να χάνει 1-2 αλλά επικράτησε στο τάι μπρέικ ενώ ο Παμβοχαϊκός δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του Παναθηναϊκού για να περάσει πέμπτος.

Tην τέταρτη σερί νίκη και συνολικά έβδομη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ηρακλής και μάλιστα στο ντέρμπι «επιβίωσης» με την Λαμία, στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Ο «Γηραιός» επικράτησε 3-1 και έφτασε στους 21 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από την Ορεστιάδα που είναι όγδοη και τη Δευτέρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Τρίποντο από «χρυσάφι» πήρε η Παναχαϊκή απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην Πάτρα. Οι «ροσονέρι» παίζοντας με πάθος και θέληση έφτασαν σε ένα εύκολο 3-0 που τους έστειλε στους 19 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ