Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτοί σφυρίζουν στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού Εφές

Μετά την ήττα από τη Χίμκι στη Μόσχα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει μπροστά του την περσινή φιναλίστ της EuroLeague, Αναντολού Εφές, που είναι φορμαρισμένη και πιο… ξεκούραστη από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Με ρεκόρ 2-3 και μία ήττα στην Αθήνα, οι πράσινοι βρίσκονται ενώπιον ενός “must win” αγώνα, ώστε να μη μείνει πρόωρα πίσω στη βαθμολογία και βγάλει την πρώτη φετινή “διαβολοβδομάδα” με ισάριθμες αποτυχίες σε δύο ματς.

Η EuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές του πολύ σημαντικού αυριανού αγώνα (31/10, 21:00) με πρώτο τον Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία. Μαζί του θα σφυρίξουν ο Νταμίρ Γιάβορ από τη Σλοβενία και ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά.

Γνωστοί διαιτητές δηλαδή όλοι τους που δείχνει το πόσο σημαντικά αντιμετωπίζεται το ματς της 6ης αγωνιστικής κι από τη EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ