Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλάμπα: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα εντός έδρας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο στόπερ της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Αλάμπα λίγες ώρες πριν από την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νταβίντ Αλάμπα στη συνέντευξη Τύπου: 

Για τα προβλήματα στην άμυνα: «Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές τις τελευταίες εβδομάδες. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να είμαστε πιο σταθεροί και να έχουμε καλούς αυτοματισμούς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

Για τον Ζίλε και το αν θα προλάβει το Euro: «Ο Γκνάμπρι και εγώ ήμασταν μαζί του το Σάββατο όταν γυρίσαμε από την Άουγκσμπουργκ. Ξέρω ότι το χειρουργείο πήγε καλά και το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να του ευχηθώ τα καλύτερα. Ο Ζίλε είναι μαχητής, όταν έχει έναν στόχο πάντα τον φτάνει. Υπάρχει ακόμα αρκετός καιρός μέχρι το Euro».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Πιστεύω ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα εντός έδρας και τον κόσμο στο πλευρό του. Το είδαμε αυτό στο 2-2 απέναντι στην Τότεναμ. Έχουν πολύ γρήγορους παίκτες στις πλευρές. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ότι μας περιμένει αύριο. Θα υπάρχει μια τέλεια ατμόσφαιρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ