Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα ήττα για Μονακό, σκόραρε ξανά ο Κουλούρης

Η Μονακό δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Μονπελιέ, η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε δίκαια με 3-1. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 31΄ με τον Μολέ, ενώ στο 39΄ ο Μέντες έκανε το 2-0. Τα πάντα κρίθηκαν στο 56΄, όταν ο Ντελόρ διαμόρφωσε το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Μονεγάσκοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με πολύ ωραίο γκολ του Μπεν Γιεντέρ στο 68΄. Τελείωσαν, μάλιστα, το παιχνίδι με 10 παίκτες, όταν ο Γκολόβιν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81΄.

Ο Ευθύμης Κουλούρης μπορεί να πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, όμως δεν κατάφερε αυτή τη φορά να σώσει την Τουλούζ από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Μπορντό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι, προηγήθηκαν με 2-0 μόλις στο 19΄ χάρη στα γκολ των Ντε Πρεβίλ (1’) και Πάμπλο, ενώ στο 53΄ ο Χουάνγκ έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό σε 1-3 στο 61΄. 

Η Ναντ κέρδισε με 1-0 τη Νις χάρη στο γκολ του Σάιμον στο 86΄ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Ντιζόν της Στρασμπούρ με τέρμα του Μαβιντιντί (38΄). Τέλος, η Μπρεστ επικράτησε με 2-0 της Μετς στη μάχη της παραμονής.

Δείτε το γκολ του Κουλούρη εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ