Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποφασισμένος να μην κάνει πίσω ο Σαββίδης

Τα όσα αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης και τα δημοσιοποίησε, μέσω των δηλώσεων στον OTE TV, συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του ιδιοκτήτη και των στελεχών της ΠΑΕ στο «Μακεδονία Παλλάς», που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκεί, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδειξε να είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να φτάσει στα άκρα! Θέλει να πάει με πράξεις, όχι με λόγια, κατά του συστήματος, που σύμφωνα με τον ίδιο, ελέγχει και κρατάει δέσμιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να ξεκινήσει να υλοποιεί όλες τις αποφάσεις που πήρε και αφορούν τόσο τη ρεβάνς του κυπέλλου, όσο και την στάση του ΠΑΟΚ στο θέμα της αλλαγής δεδομένων στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα στη σύσκεψη συζητήθηκαν και όλα όσα συνέβησαν στις κερκίδες και οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που απασχολεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα.

Όλα αυτά αναμένεται να επικυρωθούν από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Τούμπας παρουσία και της επιτροπής για τα 90 χρόνια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ