Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Μαζί πηγαίνουν στο γήπεδο οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να αποδειχθεί κρίσιμη για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση.

Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται από χθες στη πρωτεύουσα της Σερβίας και μαζί ταξίδεψαν περίπου 3.000 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι πρόκειται να δώσουν δυναμικό παρών σε λίγες ώρες στο «Μαρακανά».

Μάλιστα, οι εκδρομείς από την Ελλάδα συνάντησαν μια εντυπωσιακή υποδοχή κατά την άφιξή τους από τους οπαδούς των Σέρβων, δεδομένου πως οι σχέσεις των δυο συλλόγων παραμένουν εξαιρετικές εδώ και δεκαετίες.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν και οδεύουν μαζί προς το «Rajko Micic» για τον μεταξύ τους αποψινό αγώνα.

Το κλίμα είναι πανηγυρικό και οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν σταμάτησαν να τραγουδούν μαζί συνθήματα.

Olympiacos FC@olympiacosfc

Το Βελιγράδι στα «ερυθρόλευκα»! / Belgrade in red and white! 🔴⚪️#Olympiacos #CZVOLY #UCL #Serbia @crvenazvezdafk

Προβολή εικόνας στο Twitter

113

5:56 μ.μ. – 1 Οκτ 2019

 

RSB ⭐️⭐️⭐️@RSBForum

Север цели сада се весели: Православна браћа и црвено-бели Београд 🔴⚪️ @olympiacosfc @crvenazvezdafk
Orhtodox brothers and red and white Belgrade 🇷🇸🇬🇷 #CZVOLY #FKCZ #RSB

Ενσωματωμένο βίντεο

16

6:08 μ.μ. – 1 Οκτ 2019

 

 

RSB ⭐️⭐️⭐️@RSBForum

Православна браћа и црвено-бели Београд 🔴⚪️ @olympiacosfc @crvenazvezdafk
Orhtodox brothers and red and white Belgrade #CZVOLY #FKCZ #RSB

Ενσωματωμένο βίντεο

40

6:03 μ.μ. – 1 Οκτ 2019

Δείτε και βίντεο εδώ και εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ