Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυγενάκης για το κλειστό της ΑΕΚ: «Από σήμερα ξεκινάμε τη δουλειά» – Αγγελόπουλος: «Θέλει να βοηθήσει η Πολιτεία για το γήπεδο»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε πως ξεκινά άμεσα η δουλειά για το κλειστό των Άνω Λιοσίων και ανέφερε πως η αξιοποίησή του από την ΑΕΚ μπορεί να… λύσει το θέμα των ακινήτων που «γερνούν και διαλύονται».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά τη συνάντηση του με τον Μάκη Αγγελόπουλο:

«Η συζήτηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΑΕΚ μας βοήθησε ώστε να ξεκαθαριστεί η πρόθεσή τους αλλά και η δική μας διάθεση ώστε να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί σωστά το κλειστό, με μια καθαρή βάση και συνθήκες διαφάνειας. Θέλουμε να δούμε ένα κρατικό ακίνητο να αξιοποιείται σωστά και μία ομάδα να έχει τα οφέλη από κάτι τέτοιο. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε την δουλειά. Δουλειά σωστή και οργανωμένη, με απόλυτη νομιμότητα. κάτι που απαιτείται από όλες τις πλευρές.

Στο τέλος όλοι θα είμαστε ωφελημένοι από μία σωστή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει την αρχή και για την αξιοποίηση άλλων ακινήτων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας, που γερνούν και διαλύονται. Ευελπιστώ αυτή να είναι η αρχή και αυτό θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολο και από την καλή συνεργασία των σωματείων που θα στεγαστούν σε αυτά. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Από την πλευρά του, ο Αγγελόπουλος μίλησε για τη συνάντηση με τον Αυγενάκη και στάθηκε στα ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα για την αξιοποίηση του κλειστού στα Άνω Λιόσια.

Αναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Επιβεβαιώσαμε την πρόθεσή μας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Ακινήτου στα Λιόσια. Μας ξεκαθαρίστηκε από τον Υπουργό ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι να συνδράμει στην αξιοποίηση και στην αναβάθμιση του ακινήτου, που μπορεί να γίνει πιλότος για επόμενα στοιχήματα.

Συστήσαμε μία ομάδα εργασίας και θα κοιτάξουμε τα επόμενα βήματα. Πρέπει να λυθούν κάποια νομικά θέματα και θα προσπαθήσουμε σύντομα να έχουμε κάτι για τον κόσμο.

Μεσολαβούν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπλέκουν κι άλλους φορείς, εκτός του Υπουργείου. Αυτές δεν ελέγχονται ούτε από εμάς ούτε από τον Υπουργό. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, υπάρχουν αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων ανάμεσα στους φορείς που εμπλέκονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ