Μετάβαση στο περιεχόμενο

Football League: Με το “δεξί” Καβάλα και Νίκη Βόλου

Η πρώτη αγωνιστική της φετινής Football League έδειξε πως  θα υπάρξουν μεγάλες «μάχες» στην κατηγορία. Η Καλαμάτα πήρε σπουδαίο «διπλό» μέσα στο Αιγάλεω, ενώ η Καβάλα και η Νίκη Βόλου είχαν εύκολο μεσημέρι.

Η Καβάλα επικράτησε στην έδρα της  με το ευρύ 4-1 της Τρίγλιας. Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος (14΄), Μελισσόπουλος (48΄), Ορφανίδης (56΄) και Βόσαλιτς (86΄). Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ευθυμιάδης (88΄).

Η Νίκη Βόλου επέδειξε κυριαρχία (2-1) απέναντι στον Θεσπρωτό. Μάλιστα κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς μέχρι το 60′ με δύο γκολ του Ροχάνο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 90+3′ με τον Ντάλα Κόστα, χωρίς να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Η άλλη ομάδα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, ο Ολυμπιακός, είδε τον Κάκκο  να τον ισοφαρίζει στο 84ο λεπτό που έσωσε την παρτίδα για τον Ασπρόπυργο (2-2). Τέλος χωρίς γκολ έληξαν τα παιχνίδια της Βέροιας με τον Διαγόρα και του Ιαλυσού με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Football League:

Σάββατο 28/9

Ιωνικός – Τρίκαλα 0-0

Κυριακή 29/9

Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2 (29΄ Κουζμόροβιτς, 90΄ Καζβιρόπουλος)

Καβάλα – Τρίγλια 4-1 (14′ Παπαδόπουλος, 48′ Μελισσόπουλος, 57′ Ορφανίδης, 86′ Βόσαλιτς – 88′ Ευθυμιάδης)

Ιαλυσός –  ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

Ασπρόπυργος – Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (39′ Γκουγκούδης, 84′ Κάκκος – 43′ Φαζός, 53′ Τσίτας)

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 2-1 (45+1′, 60′ Ροχάνο 90+3΄ Ντάλα Κόστα)

Βέροια – Διαγόρας 0-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ