Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Είμαι ευχαριστημένος από τις 28 ασίστ, σε 3 μήνες θα είμαστε στο 100%»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις 28 ασίστ της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Αργύρης Πεδουλάκης, που πρόσθεσε ότι οι «πράσινοι» θα φτάσουν στο 100% σε 3 μήνες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του “τριφυλλιού”:

– Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ήταν μια πρεμιέρα, είχαμε καλές στιγμές. Είχαμε και στιγμές μέσα στη διάρκεια του αγώνα που δεν ήμασταν καλοί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις 28 ασίστ. Δείχνει πρόθεση από τους παίκτες μου. Από εκεί ξεκινάει μια ομάδα. Όταν θέλει να πασάρει ο ένας στον άλλο. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Ο Ουάιλι έσφιξε την άμυνα και αυτό μας έδωσε τη διαφορά».

– Για το πότε θα βρεθεί στο 100% η ομάδα του: «Είναι λογικό να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι. Μια εβδομάδα προπονούμαστε όλοι μαζί. Ο Παπαγιάννης και κάποια άλλα παιδιά δεν ήξεραν τα plays. Σε 3 μήνες θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο 100%. Κάθε εβδομάδα θα είμαστε σε καλύτερο επίπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ