Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Μαουρίσιο, μετράει αντίστροφα ο Βιεϊρίνια!

Ευχάριστα νέα έρχονται από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ζοζέ Μαουρίσιο γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μπήκε τμηματικά σε κομμάτι του προγράμματος! Όσον αφορά τον Δημήτρη Πέλκα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«Όσο πλησιάζουμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η δουλειά γίνεται πιο στοχευμένη κι αφορά κυρίως την τακτική προσέγγιση του αγώνα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φύγει από το ΟΑΚΑ με τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει στην κορυφή της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του επί δύο ώρες πρόβαραν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το πλάνο που θα κληθούν να εφαρμόσουν την Κυριακή στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε μεγάλη προσοχή τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στο τελείωμα των φάσεων.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια μπήκε τμηματικά σε κομμάτι της προπόνησης κι ο Μαουρίσιο γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποκατάσταση.

Το Σάββατο (28.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ