Μετάβαση στο περιεχόμενο

BINTEO: Στην κορυφή της Bundesliga με “τεσσάρα” η Ντόρτμουντ

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η Ντόρτμουντ τέσταρε υπέροχα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων σκορπίζοντας την Λεβερκούζεν στους… τέσσερις ανέμους (4-0). Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με θάρρος στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» είχαν τις διπλάσιες πάσες, κοντά στο 67% κατοχή κι όμως ηττήθηκαν και θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι!

Η ομάδα της Βεστφαλίας λίγο πριν από την πρεμιέρα του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έπαιξε τέλεια το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, αφού κάθε κόντρα μύριζε γκολ. Ο συνήθης ύποπτος Πάκο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ (28΄) με τους Ρόις (50΄, 90΄) και Γκερεϊρό (83΄) να “σφραγίζουν” το τελικό 4-0 σε ένα ακόμα οργιαστικό απόγευμα του Τζόντεον Σάντσο, ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Λεβερκούζεν.

Την ήττα γνώρισε η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης που παρ’ ότι είχε πάνω από 20 τελικές έπεσε θύμα έκπληξης στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-1), ενώ ουραγός παραμένει η Χέρτα Βερολίνου, αφού μετά τη  νέα ήττα από την Μάιντς έμεινε μόνη στην τελευταία θέση, μόλις με ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Άουγκσμπουργκ – Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

(35’ Ρίχτερ, 43’ Νίντερλεχνερ -73’ Γκονζάλο Πασιένσια)

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 4-0

(28΄Αλκάθερ, 50΄, 90΄ Ρόις, 83΄ Γκερεϊρό)

Κολωνία – Γκλάντμπαχ 0-1

(14΄Πλεά)

Μάιντς – Χέρτα Βερολίνου 2-1

(40΄ Κουεσόν, 88΄Σεντ Γιούστε-83΄Γκρούιτς)

Ουνιόν Βερολίνου – Βέρντερ Βρέμης 1-2

(14΄(πεν.) Άντερσον – 5΄(πεν.) Κλάασεν, 55΄ Φίλκρουγκ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ