Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαβάστε πως ο βοηθός του Σιμεόνε “έφτιαξε” τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πετύχει 3/3 νίκες μέχρι στιγμής στη La Liga και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης και +5 από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν πως τα δύσκολα έπονται.

Το ερχόμενο Σάββατο οι “ροχιμπλάνκος” αντιμετωπίζουν την Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν για την τέταρτη αγωνιστική και την Γιουβέντους στις 18 του μήνα στην πρεμιέρα του Champions League. Επομένως ακολουθούν δύο «τελικοί» κι έτσι ο βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο, Χερμάν Μπούργος, προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας μέσω ενός μηνύματος στο Instagram.

«Ξεκινάει η δουλειά αυτή την εβδομάδα και ετοιμαζόμαστε για δύο τελικούς με Σοσιεδάδ και Γιουβέντους. Ετοιμαζόμαστε για τελικούς, όχι για ματς! Όταν ένας παίκτης καταλαβαίνει αυτό το μήνυμα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τους στόχους του..

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μπει στο μυαλό των παικτών είναι αυτή η φράση: «Προτιμώ να πεθάνω με ένα βέλος στο στήθος παρά από ένα βέλος στον κ@λο. Θα πρέπει να δίνεις και τη ζωή σου για τους συμπαίκτες σου για να έρθει η επιτυχία» έγραψε μεταξύ άλλων ο βοηθός προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ