Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Υπαρκτό και έντονο το ενδιαφέρον της Ιντερ για Κάτσε»

O νέος ατζέντηε του Εργκους Κάτσε, ο Νίκος Καγιούλης σε δηλώσεις που έκανε είπε πολλά και διάφορα αναφορικά με το μέλλον του πελάτη, αλλά και το ενδιαφέρον της Ιντερ.

«O παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017. Μπορώ να πω ότι η Ίντερ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, καθώς δύο γραφεία μάνατζερ μας έχουν πλησιάσει μέχρι στιγμής εκ μέρους της, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει συμφωνηθεί κάτι».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του εξακολούθησε να είναι αισιόδοξος πως ανάμεσα στην Ιντερ και τον ΠΑΟΚ μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία η οποία θα καλύπτει και τις δύο πλευρές. 

Σε συνέχεια των όσων είπε αναφέρθηκε και στο αν ο ιταλικός σύλλογος είναι ένας καλός προορισμός για το μέλλον του Κάτσε: “Τόσο εγώ όσο και ο Έργκους θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ίντερ. Μιλάμε για ένα μεγάλο κλαμπ, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Για εμάς όχι μόνο δε θα υπήρχε πρόβλημα να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά θα ήταν μία μεγάλη τιμή και μεγάλη ευκαιρία”.
 

Για τις πιθανότητες που δίνει εκείνος να υπάρξει μία επιτυχημένη η διαπραγμάτευση: “Θα πρέπει η Ίντερ να κάνει μία επίσημη προσφορά στον ΠΑΟΚ και σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, μπορώ να πω πως με βάση την εκτίμηση μου οι πιθανότητες είναι υψηλές”.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ