Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Τρέχει” για στόπερ και… αποδεσμεύσεις ο Παναθηναϊκός

Λίγες μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για να καλύψει τα τελευταία κενά στο ρόστερ του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Τζακ Ρόντγουελ, αλλά πλέον οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των «πράσινων».

Πάντως, προτεραιότητα έχει για τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» η απόκτηση ενός υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικού χαφ

Την ίδια στιγμή, ο Νταμπίζας ασχολείται και με τις υποθέσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται και δεν έχουν βρει ομάδα. Μουνιέ, Οικονόμου και Τζανδάρης εξακολουθούν να ψάχνουν σύλλογο και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να λυθούν τα συγκεκριμένα θέματα, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ