Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριστικό: Εκτός για πέντε μήνες ο Ερτέλ! (ΦΩΤΟ)

Oι φόβοι που υπήρχαν στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για τον Τόμας Ερτέλ επιβεβαιώθηκαν. Ο Γάλλος γκαρντ πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει την ζημιά στο αριστερό του γόνατο και η επίσημη ανακοίνωση των Καταλανών κάνει λόγο για απουσία περίπου πέντε μηνών.

Ο Ερτέλ, που τραυματίστηκε στον τένοντα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής Γαλλίας για το Παγκόσμιο, θα χάσει φυσικά το μεγάλο τουρνουά της Κίνας και θα είναι εκτός δράσης στους πρώτους μήνες της Euroleague και της Liga Endesa.

Με βάση τα δεδομένα, δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει νέα μεταγραφή για την “Μπάρτσα”, η οποία χάνει τον βασικό της πλέι-μέικερ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, ωστόσο μοιάζει σίγουρο πως θα παραμείνει ο Κέβιν Πάνγκος, για τον οποίο υπήρχαν μέχρι πρότινος αμφιβολίες σχετικά με την παρουσία του στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Barça Basket@FCBbasket

🏀📍 @MT28APRIL ha estat intervingut amb èxit de la ruptura parcial del tendó rotulià del genoll esquerre

El temps de baixa aproximat estarà al voltant dels cinc mesos: http://ow.ly/d2Gh30pl9Vo 

Προβολή εικόνας στο Twitter

57

8:13 μ.μ. – 12 Αυγ 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ