Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Λιντς έχανε τις ευκαιρίες, η Νότιγχαμ τσίμπησε τον βαθμό

Λιντς και Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για τη 2η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με την ομάδα του Μπιέλσα να είναι καλύτερη, αλλά την Φόρεστ να παίρνει το βαθμό στο τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε την μπάλα στα πόδια των γηπεδούχων, που είχαν κατοχή και ευκαιρίες. Στο 8′ ο Φίλιπς και στο 21′ ο Κούπερ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Μούριτς είπε όχι στο τετ α τετ με τον Μπάμφορντ. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές φάσεις και γκολ. Η Λιντς είχε εκρηκτικό 10λεπτο, από το 50′ μέχρι το 60′, όταν με τον Μπάμφορντ είχε δοκάρι και σκόραρε στο 59′ με τον Ερνάντες. 

Όσο οι γηπεδούχοι δεν κλείδωναν το ματς, έπαιζαν με τη φωτιά. Και τελικά στο 77′ σε σύγχυση στην άμυνά τους η μπάλα κόντραρε στο στήθος του Γκράμπαν και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που θέλει αυτόν που χάνει ευκαιρίες να δέχεται στο τέλος γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ