Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προχωρημένες συζητήσεις του Ατρομήτου με αριστερό μπακ που έπαιξε στο Copa Africa

Μεταγραφικές εξελίξεις παράλληλα με τον αποψινό (20:00) κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με τη Ντουνάιτσκα Στρέντα για τον Ατρόμητο που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Εμάνουελ Ιμόρου, προκειμένου να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Πρόκειται για 30χρονο διεθνή με το Μπενίν ποδοσφαιριστή που ήταν βασικός στο πρόσφατο Copa Africa και ο οποίος έχει θητεύσει στη Γαλλία σε Καέν, Κλερμόν, Γκενιόν και Σατορού, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Σερκλ Μπριζ και Μπράγκα.

Ο εν λόγω είναι 30 ετών, αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Καέν από την οποία έμεινε και ελεύθερος, ενώ ήταν βασικός αριστερός μπακ στην εθνική ομάδα του Μπενίν στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για μια κίνηση από το… πάνω ράφι που, εφόσον ολοκληρωθεί, θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου, η οποία σε περίπτωση πρόκρισης επί της Ντουνάισκα, θα προχωρήσει σε μία με δύο μεταγραφές. Ενός επιθετικού και πιθανότατα και ενός χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ