Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο ΟΑΚΑ και τα επόμενα ματς της Εθνικής!

Στις αρχές του χρόνου η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι νέα έδρα της Εθνικής θα είναι το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, όπου θα έδινε εκεί τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, τον Ιούνιο που μας πέρασε (8 και 11/6).

Ωστόσο, οι αγώνες έγιναν τελικά στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάτι που θα συμβεί και στις 8/9 κόντρα στο Λιχτενστάιν ενώ όπως ειπώθηκε, στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, την Τετάρτη (31/7), η «γαλανόλευκη» θα παίξει στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι κόντρα στην Βοσνία, στις 15/10, τρεις ημέρες μετά τον εκτός έδρας αγώνα με την Ιταλία, για την 8η αγωνιστική.

Έτσι, τα προκριματικά του Euro 2020 φτάνουν στο τέλος τους και η Εθνική θα έχει εντός έδρας, μόνο το παιχνίδι με την Φινλανδία την 10η αγωνιστική, στις 15/11, αγώνας που το πιο πιθανό είναι να γίνει και αυτός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Να τονιστεί πως στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν πάντως, FIFA και UEFA με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχαν αποκαλύψει ότι θα ξεμπλοκαριστούν τα λεφτά για να αναλάβει η Παγκόσμια Ομοσπονδία τα έξοδα που απαιτούνται, για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ