Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πότε αναμένεται να είναι έτοιμοι Βέρντε και Ολιβέιρα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε χθες προπόνηση, με το βλέμμα όλων να πέφτει πάνω στο φιλικό της προσεχούς Τετάρτης (31/7, 20:30).

Αντίπαλος στο ΟΑΚΑ για την πρόβα τζενεράλε της Ένωσης ενόψει Europa League η τουρκική Μπασακσεχίρ με σπουδαία ονόματα στο ρόστερ της.

Καλό τεστ για να μετρήσεις δυνάμεις ο δικέφαλος ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων του.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και πότε θα είναι έτοιμοι οι Ντανιέλε Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Ιταλός εξτρέμ έπαιξε ένα ημίχρονο στη Λαμία και έδειξε σε καλό επίπεδο. Ψάχνει μόνο χρόνο και ρυθμό.

Ο Πορτογάλος φορ είναι πιο πίσω και ίσως παίξει την Τετάρτη με τους Τούρκους του Ρομπίνιο και του Ναπολεόνι.

Ο σκοπός των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι ο Βέρντε να είναι καθόλα έτοιμος στο πρώτο επίσημο ματς στις 8 Αυγούστου. Για τον Ολιβέιρα θέλουν στη ρεβάνς της 15ης Αυγούστου να μπορεί να βοηθήσει.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα βιαστεί, πάντως, καθώς θέλει να γίνει η ένταξή τους σωστά και με ορθές συνθήκες στο αγωνιστικό πλάνο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ