Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Γυάλισε στον Άγιαξ ο Μπουζούκης»!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε δεύτερη μεγάλη φιλική νίκη κόντρα σε ολλανδική ομάδα. Αυτή τη φορά «θύμα» του ήταν ο Άγιαξ, τον οποίο νίκησε χθες με 2-1.

Στο ματς αυτό ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν εκ των πρωταγωνιστών, βγάζοντας στο χορτάρι πολλά από τα καλά στοιχεία που διαθέτει.

Όπως είναι λογικό, δεν πέρασε απαρατήρητος από τους ειδικούς στις ηλικίες αυτές Ολλανδούς. Υπάρχει, μάλιστα, ήδη αναφορά για το ταλέντο και τον τρόπο παιχνιδιού του 21χρονου μεσοεπιθετικού στα γραφεία των σκάουτερ του «Αίαντα»!

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου, ο Μπουζούκης έχει μπει για τα καλά στα «ραντάρ» του ολλανδικού κλαμπ που τον βλέπει ως μια πολύ καλή εν δυνάμει λύση για τη θέση που αγωνίζεται ο Ντούσαν Τάντιτς, εφόσον αυτός παραχωρηθεί φέτος ή στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Πρόταση δεν υπήρξε ούτε αναμένεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον, αλλά σίγουρα όλο αυτό είναι δείγμα ότι ο Μπουζούκης μεγαλώνει ποδοσφαιρικά και κάνει ευρωπαϊκές ομάδες του επιπέδου του Άγιαξ να ασχολούνται μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ