Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτός αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

Σ’ ένα πρόσωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και έχει περάσει και από τα κοινοβουλευτικά έδρανα κατέληξε η κυβέρνηση για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος έχει πάρει μέρος σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα πόλο, ενώ έχει σημαντικές διακρίσεις και σε συλλογικό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς εκλέχθηκε βουλευτής του 2015 με το Ποτάμι, ενώ παράλληλα είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. 

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει παρελθόν σε διοικητική θέση στο ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του πρωθυπουργού, ενώ παράλληλα έχει την αποδοχή του αθλητικού κόσμου και την προσωπικότητα για να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς έχει θέση ήδη την παραίτησή του από την αντιπροεδρία του Ποταμιού στη διάθεση του κόμματος.

Νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ο Γιώργος Μαυρωτάς

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ