Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πυροδοτεί «βόμβα» με Μπασόνγκ ομάδα της Super League 1!

Μία σπουδαία μεταγραφή έχει στα… σκαριά ο Βόλος!

Ένα deal που εφόσον ολοκληρωθεί, θα διαφημίσει το όνομα της θεσσαλικής ομάδας εκτός των συνόρων και θα σηκώσει μπόλικη… σκόνη.

Βλέπετε, ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ είναι ένας ποδοσφαιρικής με δυνατό βιογραφικό και «πλούσιες» παραστάσεις!

Και επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, τα 177 παιχνίδια στην αγγλική Premier League, τα 42 ματς στη γαλλική Ligue 1, τα 18 παιχνίδια στην εθνική ομάδα του Καμερούν, συν τις συμμετοχές στις διοργανώσεις του Champions και του Europa League, ασφαλώς είναι νούμερα που λένε πολλά.

Ο 33χρονος στόπερ έφτιαξε το όνομά του στη Μετς την τριετία (2005-08), έχοντας συνολικά 79 εμφανίσεις με τη γαλλική ομάδα.

Η Νιούκαστλ αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι 1,8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2018 και με τους «ανθρακωρύχους» είχε μια «γεμάτη» σεζόν στην Premier League με 30 συμμετοχές.

Ένα χρόνο αργότερα η Τότεναμ έδωσε 9,3 εκατ. ευρώ και τον απέκτησε από τη Νιούκαστλ. Με τη φανέλα των «σπερς» έκανε 45 παιχνίδια την τριετία (2009-12) με έναν ενδιάμεσο εξάμηνο δανεισμό στη Γουλβς (9 συμμετοχές).

Η απόκτηση του Γιαν Βερτόγκεν από την Τότεναμ παραγκώνισε τον Μπασόνγκ, ο οποίος μεταπήδησε στη Νόριτς το καλοκαίρι του 2012 έναντι 3 εκατομμυρίων ευρών.

Στα «καναρίνια»  έμεινε το διάστημα 2012-17 (105 συμμετοχές) και με έναν ενδιάμεσο σταθμό (2014-15) ως δανεικός στη Γουότφορντ (11 συμμετοχές).

Το καλοκαίρι του 2017 έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς και έκτοτε η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι με την Πιτέρμπορο τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Βόλου, λοιπόν, σύμφωνα με αγγλικές πηγές, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή τις τελευταίες μέρες και αναμένουν οσονούπω την άφιξή του στην Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ