Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλείδωσε η τηλεοπτική στέγη του ΠΑΟΚ

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την κρατική τηλεόραση παίρνει… σάρκα και οστά.

Η μετακίνηση του νταμπλούχου Ελλάδας από τη NOVA στην ΕΡΤ αναμένεται να επικυρωθεί αύριο (4/7) και επίσημα.

Το κρατικό κανάλι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7.500.000 ευρώ το χρόνο για να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου με κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Ο ΠΑΟΚ, ως όφειλε να κάνει, έχει καταθέσει στη NOVA την πρόταση της ΕΡΤ καθώς βάση συμβολαίου η ΠΑΕ πρέπει να δώσει στη Nova το δικαίωμα της τελικής πρότασης. Ωστόσο το νυνδρομητικό κανάλι δεν κατέθεσε ίση ή καλύτερη πρόταση ώστε να ανανεωθεί αυτόματα η συνεργασία, με την προθεσμία να λήγει σήμερα (3/7).

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει από αύριο Πέμπτη το δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαιο με το κρατικό κανάλι, σε μία συμφωνία ιδιαίτερα καλή για αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ