Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μανωλάς: «Είμαι πολύ κοντά στη Νάπολι»

Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Νάπολι είναι ο Κώστας Μανώλας. Αυτό υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα “Calcio Napoli 24”, που αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο διεθνής στόπερ εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του ανθρώπους στη Νάξο όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές ότι βρίσκεται κοντά στην ομάδα του ιταλικού νότου.

«Είμαι πολύ κοντά στη Νάπολι, ο σύλλογος αποδέχτηκε όλους τους όρους που απαίτησα για το συμβόλαιο που θα υπογράψουμε», είπε ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Έλληνας στόπερ θα υπογράψει συμβόλαιο με απολαβές 4.000.000 ευρώ ετησίως, με τη Νάπολι να τα βρίσκει με την Ρόμα δίνοντας 18.000.000 ευρώ στους “Ρωμαίους” μαζί με τον Ντιαβαρά.

Ο Ντιαβαρά κοστολογείται στα 16.000.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες θα συμφωνήσουν σ’ ένα ποσό της τάξης των 34.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ